A Szerencsejáték Zrt. arra számít, hogy ezen a hétvégén legalább 7 millió mezőt töltenek ki a játékosok.

lottó

Egymást érik az emberek az Irányi Dániel utcai lottózóban Kaposváron. Ki több, ki kevesebb szelvénnyel játszik. De mindenki nyerni akar és van, aki már el is költötte a nyereményt.

- Vennék egy házat magamnak az tuti, egy Maseratit az is biztos, a többit meg befektetném földekbe, erdőkbe. Abban mindig van pénz - mondta Mernye Kornél.

A hozzáértők azt mondják nem szabad változtatni a számokon. Ugyanazokkal kell játszani hétről hétre.

- Vannak állandó kitöltött szelvények, amit minden héten feladok, most már évek óta ugyanazokkal a szelvényekkel, ugyanazokkal a számokkal, van több szelvény is. Ilyenkor aztán különösen izgalmas a történet, amikor ilyen nagy nyeremény van - mondta Fehér Attila.

A nyeremény 3 milliárd 33 millió forint. A négy egymást követő számból három darab hármas, ennek a számmisztikában is mondanivalója van. Jelenti az egységet, a harmóniát, a bölcsességet, három dimenzió létezik, három halmazállapot, három alapszín, és három napszak van.

- A varázslatos hármas bűvöletében él most az ötöslottó e heti várható főnyereménye. ez azért is érdekes, mert játékosaink is igazán szeretik megjátszani ezt a mesebeli hármast. Hétről-hétre több mint 500 ezren megteszik ezt a számot. Viszonylag gyakran is húzzák ki - árulta el a Szerencsejáték Zrt. szóvivője, Tulik Ágnes.

A hármas számot az első lottózás, 1957 harmadik hónapja óta 191 alkalommal húzták ki és ezzel a harmadik helyen áll a sorrendben.

Címkék: láz, lottó, milliárd, nyeremény, somogy, kis szines