offspring


A 8. PaFe idei nemzetközi felhozatalából az egyik legmeggyőzőbb név kétségkívül az amerikai együttesé: 30 évnyi munkásság, 1100 koncert, 40 millió eladott korong és persze egy olyan életmű, amelynek köszönhetően nincs ember, aki ne tudna elszámolni 6-ig spanyolul.

A Pannónia másik nagy meglepetése a mára világhírűvé vált brit DJ Fresh, aki Messy MC-vel június 6-án, pénteken érkezik a PaFéra. Ugyanezen a napon lép fel az ugyancsak brit Freestylers is.

A fesztiválon felvonulnak hazánk legjobb hip-hop alakulatai is, többek között: a Punnany Massif, az Akkezdet Phiai, a Belga és a Hősök. A dub zene nagyágyúja, a Dub Pistols nagyot robbant tavaly, így aki lemaradt volna, vagy átélné még egyszer, az június 7-én, szombaton megteheti a Balaton melletti Szántódpusztán.

A Nagyszínpad további vendége a jelenleg a Kaktuszliget című lemezzel hódító Quimby, a 30Y, a Brains, a Road, a Depresszió, a Metál Sátorban pedig olyan underground tehetségek zúznak majd, mint a The Idoru, a Watch My Dying, mi több, a Mobilmánia is megmutatja magát Vikidál Gyula vendégszereplésével a szervezők ígérete szerint, akik azt is hozzáfűzték: a fellépők listája folyamatosan bővül.

A jegyelővételi időszak március 6-án kezdődik. Idén négy- és háromnapos bérletek valamint napijegyek válthatóak.

Bővebb információt a fesztiválról ide kattintva érhettek el.

Címkék: offspring, pannónia, szántód, fesztivál, 2014, kis szines