pénz

(A kép illusztráció)

Meglepő riporttal robbantott tegnap este az RTL Klub Híradója. Történt ugyanis, hogy egy Rába-parti hajléktalanra rátalált a szerencse. Andraschek László az utolsó összekuporgatott pénzén vásárolt egy skandináv lottószelvényt, és megtett hét számot. Akkor még nem is sejtette, hogy ezzel megváltozott az élete. Másnap vette csak észre a győri vasútállomás falán, hogy minden egyes megrakott szám bejött. Mint elmondta: először térdre borult, és csak motyogott maga elé.

A 600 milliós nyereményéből jutott a családnak is. Először lakást bérelt feleségével, amit később meg is vásárolt. Gyermekei sem maradtak ki a jóból, akik szintén kaptak pár ingatlant.

A riportban még azt is elárulja, hogy autót venni is kerékpárral indult. A kereskedő pedig alig hitt a szemének, amikor rámutatott a kiválasztott járműre.

Lászlót egyelőre nem bolondította meg a pénz. Állítása szerint a legnagyobb luxusa jelenleg az, hogy vett egy nagyképernyős tévét, amin a focit nézi. De azért tervez egy nagyobb hajókirándulást is.

Címkék: lottó, hajléktalan, nyeremény, millió, magyar, kis szines