karácsonyi fények 1218.avi_snapshot_01.14_[2013.12.18_18.17.09].jpg


A Kaposflex Hungary Kft idén különleges módon készül a karácsonyra. A kaposmérői cég, a selejt gumikat újrahasznosítva, egy körülbelül 4 méter magas gumi karácsonyfát állított a cég telephelyén, ami a helyszínen meg is tekinthető.

A cég vezetőitől megtudtuk: mivel csupa pozitív visszajelzés érkezett a fával kapcsolatban, így várhatóan jövőre is ezzel várják visszatérő vásárlóikat.

Nézzék meg rövid videónkat is a látványosságról:



A Kaposflex Hungary Kft. 1999-ben alakult. A kezdetben Kaposvár és térségében szerzett elégedett vásárlókat a használt és új gumik értékesítésével és magas színvonalon történő szervizelésével.

kaposflex


A dinamikusan fejlődő cég, ma már az egész ország területét behálózza tevékenységével. Az ország minden tájáról, valamint külföldről is egyre növekvő számban érkező és visszatérő ügyfelek  bizalma a cég növekedésének az alapja. 

Az új és meglévő vevők bizalmát főként a gyors és precíz munkavégzésnek köszönhetik. Munkatársaik szakképzettségéről és gépeik korszerűségéről folyamatosan gondoskodnak, így ügyfeleiknek mindig minőségi munkát tudunak garantálni.

Ezeken kívül törzsvásárlóiknak, viszonteladóiknak és kiemelt partnereiknek kedvező fizetési feltételeket, személyre szabott fizetési lehetőségeket biztosítanak.

Címkék: kaposflex, gumi, karácsonyfa, kaposmérő, 2013, kis szines