Naponta 180 ezer liter tejet dolgoznak fel a Fino Food Kft. üzemében. Idén ez a családi vállalkozás kapta a Somogy fejlődéséért médiadíjat. Az elismerést két éve alapította a csatorna. 2011-ben a Sefag Zrt., 2012-ben a kaposvári cukorgyár örülhetett az elismerésnek. A két cég vezetője a csatornával együtt egyhangúlag a Fino-Food Kft. mellett döntöttek idén.

- Először a kaposvári tejipar megmentéséért, a kaposvári tejüzem újraindításáért és modernizálásáért, másodszor a vállalkozás rendkívül dinamikus fejlődéséért - tette hozzá Katona József, a Kapos Televízió ügyvezető igazgatója.

A cég 9 éve költözött Kaposvárra. Az üzem indulása óta megtízszerezte bevételét. A folyamatos beruházásoknak köszönhetően termékkínálatának minősége javult, mennyisége pedig bővült. Elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer Védjegyet és a Premium Hungaricum Egyesület végyjegyét is. Évek óta támogatja a kaposvári sportot és a helyi közösségi életet.

- Nagyon jóleső érzés volt, hogy elismerték azt a munkát, amit, úgy érzem, teljes erőbedobással, lelkesedéssel gyerekekkel, családdal, kollégákkal, munkatársakkal, ezzel a sok fiatal emberrel, akik dolgoznak nálunk, végezzük a munkát itt, Somogy megyében - mondta Egyed László, a Fino-Food Kft. ügyvezető igazgatója.

A díjat a televízió jövőre is egy olyan cégnek szeretné adni, amely a Fino Food Kft.-hez hasonló kiemelkedő tevékenységgel járul hozzá a kaposváriak életéhez.

Nézze meg a díjátadót videón is:

Címkék: kapos, food, televízió, média, fino, díj, kis szines