Ma már a kaposvári kórház fenyőfája is ünnepi pompában díszelgett. Az ajándékot a Sefag ajánlotta fel.

- A betegek számára egy sokkal nehezebb időszak ez, a kórházban a szeretteiket magukat távol tudva kell, hogy itt legyenek, talán ez segíti a lelki békéjüket - Ihárosi Péter, szóvivő, Sefag Erdészeti és Faipari Zrt.

A Boconádi Logisztikai Ezred katonái pedig a díszeket hozták. Családjukkal együtt öltöztették fel a kaukázusi jegenyefát.

- Közelebb kerüljünk Kaposvár lakosságához, együtt élünk itt és közösen közöls célért harcoljunk, hogy jó legyen mindnekinek és egy szép karácsonyfa nagyon jó apropója, hogy együtt legyünk - Bán Nikolett, kommunikációs tiszt, 64. Boconádi Logisztikai Ezred.

Szépen gyűlnek a csomagok a református iskolában is. A csomagokba édesség, ruha és játék is kerül. Az ajándékokat kárpátaljai óvodások és iskolások kapják.  

- A kárpátaljai gyerekeknek nagyon sokszor csak ez az ajándék, amit mi viszünk. Nagyon sanyarú, szegény körülmények között élnek családok. Azt gondoljuk ezzel hozzájárulunk kicsit a karácsonyukhoz - Molnár Tímea, igazgató, Lorántffy Zsuzsanna Református Gimnázium.

Egy ötgyerekes szegény család három köbméter tűzifát kapott ajándékba az Andréka és Fia Kft-től.

- El kell döntenünk, hogy ajándékot vagy tűzifát veszünk ez mindenképp nagy segítség volt - Némethné S. Tímea

A Kapos Televízió idén nyolcadik alkalommal gyűjt adományokat a szociálisan rászorulóknak. Az idei karácsonyi akciónkban már csak tartós élelmiszereket várunk. Az adományokat december 13-ig adhatják le a Kapos Televízió székházában.

Nézze meg mindezt videón is:

Címkék: ajándékozás, mikulás, karácsonyi, jótékonyság, 2013, kis szines