A bőséges kínálatot tovább színesítik a bevásárlóközpont karácsonyi programjai és nyereményjátékai. Mert a CORSO-ba mindig történik valami…

November 20-tól egészen december 20-ig azok, akik legalább 3.000 Ft értékben vásárolnak, a vásárlás helyszínén egy kupont kapnak, melyet kitöltve és a gyűjtőládákba dobva eséllyel indulnak hogy az értékes nyeremények egyikét a karácsonyfájuk alá tehessék. Sőt, ez a karácsonyfa is lehet akár a CORSO ajándéka: ugyanis az első 400 vásárló, akik 2013. december 1-15. között legalább 3 x 3000 Ft értékben vásárol 3 különböző üzletben, egy 1,5 méteres lucfenyőt kap ajándékba. A karácsonyi nyereményjáték sorsolására december 20-án 17 órakor kerül sor, a CORSO szabadtéri színpadán, ahol gazdára talál a CE Plaza Hotel Siófok ajándékutalványa, az XL-Fittlesz 3 db kombinált bérlete, a Rippl-Rónai étterem 4 fős családi vacsorameghívása, valamint a CORSO Bevásárlóközpont üzleteinek nyereményei.

A karácsonyi rohanás közepette a gyerekes szülőkre is gondoltunk:, ezért december 1. és december 20. között mindennap délután 14 órától 19 óráig gyerekmegőrző és játszóház üzemel a CORSO-ban, ahol egy aznapi blokk felmutatása ellenében 1 óra ingyenes játékot biztosítunk a gyerekeknek, és 1 óra szabad vásárlást a szülőknek.

December 5-én 10 órakor a Pódium teremben a kaposvári óvódásokkal zenés műsorral várjuk a Mikulást, ahol a zeneiskola közreműködésével egy interaktív karácsonyi hangversenyre várunk mindenkit. December 6-án 16 órakor a CORSO-ba is ellátogat a Mikulás, akinek puttonyában biztos maradt még pár édesség. December 13-án 16 órakor Béres Erika zenés-bábos gyermekműsora szórakoztatja a legkisebbeket, majd azért, hogy a hölgyeknek is kedvezzünk, 18 órakor egy karácsonyi divat show keretein belül mutatjuk be az idei ünnepi és szilveszteri műköröm-, frizura- és sminktrendeket. December 20-án pedig lezárjuk nyereményjátékunkat, s kisorsoljuk az értékes díjakat.

Címkék: bevásárló, karácsony, corso, központ, gyerek, kis szines