Bódi Cipő László_gyászkeretes


Emlékkőavató ünnepséget tartotak szombat délután Szigetcsépen, Bódi László emlékére. Az avató azonban botrányba fulladt, miután Cipő édesanyja, Gizi néni nem engedte meg, hogy a Republic zenekar tagjai jelen legyenek az ünnepségen - írja a Blikk.hu. A tagok ennek ellenére elmentek az avatóra, amit azonban ezután kaptak arra nem biztos, hogy szívesen emlékeznek.

"Takarodjatok innen, nincs jogotok itt lenni! Menjetek el, ti nem jöhettek ide!" – ordította a Blikk szerint Cipő anyja, aki amikor meglátta a zenekar tagjait, fizikailag is nekik támadt.

A zenekar menedzserének kezéből kitépte a sárgarózsa-csokrot, majd dühében fel akarta pofozni, a dobos Nagy László Attila azonban közéjük ugrott, így ő kapta a hatalmas pofont. Ezek után Gizi néni Boros Csabának is nekitámadt.

"Számítottam rá, hogy lesz feszültség a megemlékezésen. De senki nem tilthatja meg, hogy mi is emlékezzünk Cipőre" – mondta Boros Csaba.

A vita a zenekar és az édesanya között Cipő halálával pattant ki, amikor a tagok bejelentették, Cipő nélkül is folytatják. Ezt az édesanya nem nézte jó szemmel, ahogy egyébként a zenekar egykori tagja, Tóth Zoltán sem, aki pontosan emiatt ki is szállt a Republicból.

Miután a fiúkat nem engedték a helyszínre, virágcsokrukat az emlékkő helyett Cipő otthonának kapujára akasztották, így emlékezve barátjukra.

Címkék: republic, , cipő, emlék, 2013, kis szines