internet


A Vidanet Zrt. 12 hónapos ingyenes internet-hozzáférés elnyerésére hirdet pályázatot civil szervezetek számára. A felhívás kitétele, hogy a szervezetek a vállalat szolgáltatási területén működjenek, mindennapi munkájukhoz pedig elengedhetetlen legyen a világháló elérése.

A hatékony és gyors kommunikáció minden szervezet számára elengedhetetlen, a vállalat ezért döntött úgy, hogy nagy sávszélességű internet biztosításával segíti a civil kezdeményezések munkáját - írja közleményében a Vidanet.

„Azért hívtuk életre a CivilekNet Programot, hogy ne csak szolgáltatásainkkal járuljunk hozzá a régiónkban élők jólétéhez, hanem ezen felül segítsük a civil szféra fejlesztését, a társadalmi problémák megoldását, a versenyképesség társadalmi feltételeinek javítását, a kulturális- és sportélet fellendülését, környezetünk, életünk egészségesebbé tételét” – mondta el Hushegyi Károly régióvezető.

A vállalat minden olyan civil szervezet jelentkezését várja, akik Győrben, Mosonmagyaróváron, Kaposváron, Pécsett, Tatán, Fertődön, Harkányban, Csornán, Kapuváron és ezek vonzáskörzeteiben működnek. A pályázatokat 2013. november 3-áig lehet leadni a Vidanet honlapján megjelöltek szerint.

Címkék: vidanet, internet, ingyen, pályázat, kis szines, kaposvár