Ki ne vágyna egy 700 négyzetméteres villára Toscanaban? A luxusállapotú antik bútorokkal berendezett kitűnő állapotú, felújított 14. században épült ingatlan a Versilia dombvidékén található. Aki megnyeri az ötöslottót, akár itt is élhetne. A maradék pénz pedig élete végéig kitartana.



De ha valaki inkább egy különleges utazásra vágyik, az az űrbe is elrepülhetne, hogy kívülről is megcsodálhassa bolygónkat. Közösen lottóznak a fiatalok. Azt mondják: csak ritkán játszanak, most a több mint 3 milliárdos milliárdos nyeremény vonzza őket.

- Huuuu, először is elmennék egy jó Manchester meccsre, és Dubajba elutaznék egy jó hétre kettőre - Kontra László.

Van aki a nyeremény birtokában is két lábbal a földön járna.

-Sajnos van egy mozgássérült kisfiam és őrá meg a családra - Bodó Ferenc.

A lottóláz egyébként több olyat is megfertőzött, aki eddig egyetlen szelvényt sem adott fel.

- Nekem nem nagyon van szerencsém az ilyen szerencsejátékokban. De gondolom, hogy most megpróbálom, hátha bejön - Csillag Lajosné.

Ahogy nő a nyeremény, egyre többen játszanak. Több százan fordulnak meg naponta ebben a lottózóban és országosan is sokkal töbebn játszanak.

- Egy átlagos héten 3 és fél millió alapjátékot adnak fel. Az elmúlt héten közel 7 millió tehát megduplázódott a számuk - Tulik Ágnes, szóvívő, Szerencsejáték Zrt.

Tavaly 4 milliárdot lehetett nyerni ez volt a 2. legnagyobb nyeremény.  A lottó történetében egyébként vannak slágerszámok a legtöbbször több mint 180-szor a 10-es az  13, 56, 86-os számokat sorsolták ki.

Aki megnyeri az ötöslottót, jobb ha titokban tartja. Pszichológusok azt tanácsolják: fokozatosan kell hozzászoktatni a nyertest a milliókhoz, különben könnyen idegösszeomlást is kaphat.

Címkék: kitört, láz, lottó, újra, kis szines