bunker

(illusztráció)

Tavaly tavasszal jelent meg a világhálón az a hír, mely szerint egy titkos, hétemeletes luxusbunkert építetett a NASA, hogy Magyarországon is túl tudják élni az esetleges világvégét, azok akik ezt meg tudják fizetni.

Az elmélet szerint a Siófok-Kiliti határán található erdőből nyílik a bejárata a bunkernek, és a befektetők közül sokan már beköltöztek egy időre, hogy kipróbálják lakosztályaikat.

Az építmény elméletileg képes lett volna ellenállni a legnagyobb erejű földrengéseknek is, burkolata olyan erős, hogy bármilyen becsapódástól megóvja lakóit, nem utolsósorban pedig 65 ezer főt is be tudott volna fogadni.

Bár a közösségi porátlokon terjedő hírekből egyértelműen kivehető, hogy valószínűleg egy komolytalan hírről van szó, azonban sokan így is elhiszik az egészet, sőt egyesek már fegyveres őröket is látni véltek, akik őrzik a bunker bejáratát.

Egy biztos: egyszer Kocsordon valaki elég nagy hírnevet szerzett magának egy bizonyos atombunkerrel, lehet hogy most Balatonkilitin folytatódik a történet.

Címkék: kilit, bunker, atom, hoax, balaton, kis szines