Kigyulladt egy körülbelül 150 négyzetméteres melléképület Barcson a Mező utcában szombaton reggel. Az esethez a barcsi és a szigetvári tűzoltókat riasztották, akik három tűzoltógépjárművel vonultak a helyszínre.

A tűzoltók kiérkezése előtt az ingatlan tulajdonosa és ismerősei megpróbáltál eloltani a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a lángra kapott épületből. A tulajdonos eközben égési sérüléseket szenvedett, őt egy családtagja ezért beszállította az orvosi ügyeletre.

Mire kiértek a tűzoltók az építmény már teljes terjedelmében égett és félő volt, hogy átterjed a közelében álló családi házra is. A tűzoltó egységek azonnal megkezdték az oltást, azonban a hatalmas lángok miatt az épületbe nem tudtak bemenni, ahol egy gázpalack is felrobbant. A tüzet mintegy két óra alatt sikerült megfékezni. Ez idő alatt elterelték a ház előtt haladó járműforgalmat.

Az épületben tárolt faanyagok, szerszámok, és faipari gépek a tűz martalékaivá váltak.

Az ingatlan tulajdonosát hazaengedték miután ellátta az orvos, nem volt szüksége további kórházi ellátásra.

 


Fotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságFotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságFotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságFotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságFotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságFotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
Fotó: Barcsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

 

Címkék: leég, barcs, oltás, ház, tűz, kis szines