szikora

Ünnepi hangulatban, az elmúlt három évtized bő slágertermésének legjavát bemutatva lép fel Szikora Róbert és örökbecsű zenekara, az idén harminc éves R-GO a legnagyobb hazai bulistrandon, a siófoki Borsodi Beach Clubban.

A magyar beat és pop történelem élő legendájának számító énekes-gitáros generációkon átívelő dalai sorjáznak majd a koncerten, melyek közt minden bizonnyal felhangzik majd a Szeretlek is meg nem is, a Bombázó vagy a Most kell, hogy nagyon szeress, összebújós szentimentális dalok és a “csikidam” legpörgősebb nótái egyaránt.

– A napokban hívott fel egy rádióállomás, hogy egy friss kutatás szerint két dalunk is szerepel a ”minden idők legjobb nyári slágerei” toplistáján”. Mi lehet ennél szebb szülinapi ajándék, minthogy harminc év elteltével is ott vannak a dalaink a csúcson” – tette hozzá Szikora Róbert, az R-GO frontembere.



A Borsodi Beach nagyszínpadán – a zenekartól megszokott díszletkavalkád mellett – most a kivetítők is főszerepet kapnak, a vizuális performansz keretében egy quasi „életmű-musical” pörög végig, a koncert élményét még teljesebbé téve.

Az este – a retro jegyében - egy fergeteges Rákász diszkóval zárul. A legendás Dj és showman fehér kesztyűjében már végig pantomimezte a világot Siófok és Las Vegas között, most ismét a Balaton-parton pakolja a lemezeket.

Címkék: róbert, szikora, borsodi, r-go, beach, club, kis szines