nap felhőn át

Késik az igazi nyár. Ezzel a címmel közölte az előttünk álló napok meteorológiai prognózisát a hirado.hu. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a csütörtökön és pénteken erőteljes nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, de a legtöbb helyen több órára kisüt a nap. Főként északkeleten, keleten várható elszórtan záporeső. Az északi, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Szórványosan valószínű zápor. Az északi, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

Vasárnap és hétfőn eleinte változóan felhős lesz az ég, majd északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet. Szórványosan valószínű zápor. Az északi, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.

Címkék: felhő, nyár, zápor, kis szines, zivatar, időjárás