attraction áder



Az államfői díszvacsorán az Attraction tagjai mellett Gyurta Dániel úszó, Baji Balázs gátfutó és Liszka Eszter tájfutó fair play-díjas sportolók vettek részt. Áder János pohárköszöntőjében azt mondta, azért látja vendégül őket, mert ezzel szeretné megköszönni azt, hogy fontos példát mutatnak mindenkinek és ezzel Magyarország jóhírének nagyköveteivé váltak.

"Nem voltunk ugyan részesei ezeknek a sikereknek, mégis büszkén húzhatjuk ki magunkat. Azt szeretném, ha minél több ilyen nagykövet lenne Magyarországon, akik az ország jó hírét öregbítik" - emelte poharát a köztársasági elnök vendégeire.



1,2 millió fontos, vagyis 400 millió forintos szerződést kapott Las Vegasban az Attraction - írta a Daily Star. A lap szerint a Mirage Hotelben lépnek majd színpadra három hónapon keresztül minden este.

mirage


Las Vegas minden táncos álma, ez a szakmában a csúcs, ott egy állandó szereplés valódi főnyeremény. Az Attraction-nak, amelyet a kaposvári Lakatos Andrea is erősít, nagy sikert jósol a szakértők. Azt mondják azért, mert amit előadnak, azt világszerte mindenki érti. Igaz, a formáció a magyar és a német teheségkutatón korábban nem szerepelt valami fényesen. A sikert a Britain's Got Talent hozta meg számukra.

A magyar csapat most Las Vegas egyik legfelkapottabb és legnagyobb kaszinó-szállodájába utazhat, abba amelynek csak az építési költségei 137 milliárd forintba kerültek.

Az 1989-ben megnyílt Mirage mintegy tízezer négyzetméteren terül el és háromezernél is több szobája van. A szobák fullextrásak: 107 cm-es képátlójú, síkképernyős kábel-TV és egy iPod-dokkoló is rendelkezésre áll. Több mint egy tucat étterem és bár van a létesítményben, amelynek területén van egy kitörést imitáló vulkán, egy hatalmas tengeri akvárium és egy delfintanoda is.

mirage


A szállodában játsszák a Cirque du Soleil társulat Beatles Love című előadását, rendszeresen fellép Ray Romano és Jay Leno. Boxolt már itt Sugar Ray Leonardot és Evander Holyfield; Matt Damon pedig a Mirage-ban forgatta a Pókerarcok néhány jelenetét. A hotelt az Ocean’s Eleven című filmben kirabolják.

Az MTI londoni tudósítója szerint riválisokra is számíthat az Attraction Las Vegasban. Kertész Róbert azt írja, hogy egy csaknem azonos profilú társulat szintén meg akarja hódítani az amerikai szórakoztatóipar fellegvárát. A The Sun úgy tudja: a tehetségkutató vetélkedő amerikai változata, az America's Got Talent most zajló sorozatában a Catapult nevű együttes, a magyarokéval szinte azonos árnyszínházi produkcióval tarol mostanában. Ők, ha megnyernék az ottani versenyt, akkor lehetőséget kapnának a Las Vegas-i fellépésre.

forrás: MTI, hir24, dailystar.co.uk, mirage.com


Címkék: államfő, Mirage, Las Vegas, Attraction, tehetségkutató, siker, szerződés, tánc, kis szines