Még 2013. májusában kereste fel a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatát egy budapesti férfi.A férfi édesanyja 2013. június 7-én töltötte be 90. életévét. Az asszony  életének legszebb időszakait, napjait Balatonlellén, a család azóta már régen elpusztult villájában töltötte. Azonban az elmúlt öt évben sajnos már mozgásképtelen, ágyhoz kötött emberré vált, akinek már csak álmai lehettek a Balatonról, a hullámok csobogásáról, a Badacsony szeretett látványáról.

Gyermekei arra az elhatározásra jutottak, hogy meglepetésként, személygépkocsival, beteghordók segítségével még egyszer leviszik Lellére, hogy láthassa és érezhesse az ÁLMOT. Olyan helyet kerestek, ahol egész közel le lehet menni a vízhez, és ahol a kocsi ablakából is zavartalanul gyönyörködhet a panorámában.

A Balatonlellei Rendőrőrs rendőrei önzetlen segítőkészséggel biztosították számukra az egyébként forgalom elől elzárt területre való behajtást, hogy az asszony közvetlen közelről gyönyörködhessen a Balaton szépségében.

Címkék: hölgy, lelle, balatonlelle, idős, balaton, rendőrség, kis szines