Napközben családi és szabadidős programokkal, az éjszakába nyúlóan pedig a koncertélet és partyvilág legismertebb hazai képviselőivel valamint nemzetközi előadóival a Balaton fővárosa, Siófok, annak is a bulicentruma, azaz a Beach Club lesz az idei nyár központja.

A szervezők szándéka szerint reggel 10-től este 7-ig tartanak a nappali programok, melynek kialakításánál arra törekednek, hogy a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálja a magának megfelelő programot. A nyári estéket pedig partyk és koncertek változatos sora tarkítja. Szerdán Beach Party hangulat tölti be a vízpartot. Péntekenként a honi lemezlovas-gárda élvonalából hívnak vendégeket, míg szombatonként a nemzetközi partyélet ismert DJ-i pakolják majd a lemezeket.


A hazai felhozatalban már biztos hogy lesz Caramel, Hooligans, Anima Sound System, Compact Disco és R-Go koncert és a vezető hazai DJ-k mellett a Beach vendége lesz Steve Lawler, az egyik legbefolyásosabb DJ és producer valamint Ferry Corsten, aki számos díjat és aranylemez megjelenést tudhat magáénak, többek közt többször is megnyerte az év Legjobb Dance DJjének járó díjat, és nyert Ibiza DJ Awardot.

A belépő árai bulifüggőek, de 1500 és 2990 forint között lesz a maximum. Limitált mennyiségben VIP jegy is igényelhető, 5000 Ft-os áron. És a lányoknak – a nyitóbuli kivételével- péntekenként éjfélig ingyenes.




Címkék: club, ferry corsten, caramel, beach, siófok, nyár, kis szines