A fiúk győzni mennek az Alba otthonába, és a siker kulcsa az lehet, hogy ha már az első negyedben is jó teljesítményt nyújt a társaság.

- Szerintem a csapatszellem, a harcosság végig, a Kyle betalált a végén, és megfordítottuk a mérkőzést - mondta Hendlein Roland.

Röviden összefoglalva ennyin múlt a KKK csodás sikere a bajnoki elődöntő második mérkőzésén. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcának állása ezzel 1-1.

Nincs megállás: az Alba elleni csata folytatódik, már kedden este Székesfehérváron.

- Szerintem lesz esélyünk. Szeretnék egyszer egy jó első negyedet látni, ahol nem minusz 15 vagy 18 pontról kell kezdeni a folytatást. Most hazai pályán voltunk. Ha jó első negyedet produkálunk, és úgy folytatjuk, ahogy eddig a párharc során, akkor lehet esélyünk - mondta a Kaposvári KK vezetőedzője, Fekete Ádám.

A középszakasz-győztes fehérváriak természetesen a hazai pálya előnyében bíznak, és Dzunics edző szerint a kaposvári teljesítmény saját otthonukban elég lehet a sikerhez.

- Ebben a pillanatban a mi oldalunk csalódott. de úgy érzem, play off mecsceken nincs sok helye az érzelmi dolgoknak. 1-1 az állás, a következő meccset viszont Fehérváron játszunk, és szeretnénk megint előnyt szerezni - mondta értékelésében az Alba Fehérvár vezetőedzője, Dznics Braniszláv.

- Elsősorban egy jobb első félidei játékra számítok. Most is elrontottuk, és csak szaladtunk az eredmény után. Nem mondom, hogy nem volt esélyünk ott. Nehéz mérkőzés lesz. Másrészt azt várom, hogy minél többen elkísérnek majd minket, és szurkolnak nekünk - árulta el Hendlein Roland.

A szurkolókon valóban sok múlhat, és egyértelmű, hogy az elmúlt napokban újra az egekbe szökött a kosárlabda-láz Kaposváron. A sportág hívei hosszú éveket vártak az újabb nagyszerű eredményre, és abban bíznak, hogy tovább folytatódhat a KKK csodás sorozata. Az Alba-Kaposvár elődöntő harmadik mérkőzése kedden 19 órakor kezdődik, a találkozóról online közvetítésben számolunk be a kapos.hu internetes portálon.

Címkék: percről, percre, Fehérvár, KKK, kosárlabda, kis szines