Karácsony a kaposvári Fitness Arénában és a Fitness Kinizsiben!

A kaposvári Fitness Aréna és Fitness Kinizsi konditermek a karácsonyi hangulat megteremtésén túl azon van, hogy még élvezetesebbé varázsolják az év utolsó edzéseit.

DECEMBER 6. MIKULÁS DAY AKCIÓ

December 6-án a Mikulás Day akció keretében, azok, akik a rőtszakállú napján váltják ki, vagy hosszabbítják meg korlátlan havi bérletüket, a kaposvári Fitness Arénától és Fitness Kinizsitől, plusz egy hetet kapnak ajándékba kiscsizmájukba.

DECEMBER 7. MIKULÁS ZUMBA PARTY

December 7-én bulizz és zumbázz a kaposvári Fitness Arénában. A 18 órakor kezdődő másfél órás partyin, két instruktorral, a szokásos pörgős zenék mellett, vidám karácsonyi dallamokra, jókedvűen izzadhatsz. A másfél órás edzés díja mindössze 990 Ft.

DECEMBER 8. I. FEDETT DUATLON DAY

December 8-án a kihívást keresőknek kedvezünk, hiszen 10 órától indul az I. Fedett Duatlon Day a kaposvári Fitness Arénában.  Nevezhettek egyénileg, vagy vegyes párosban is, fejenként 990 ft-ért. A legjobbakat a Vörös Sport és a Baross Szőnyegáruház díjazza. A részletekről érdeklődhetsz Bozsó Zoltánnál az Ironmannél, vagy a kaposvári Fitness Aréna recepcióján.

Címkék: Vörös Sport, kedvezmények, sportolás, karácsony, reklám, kis szines