És, persze, arra is figyelmezteti a tantestület elvetemültebb tagjait: ilyenkor már illik békén hagyni az egész tanéven át nyúzott, szegény, kizsákmányolt diákságot.

Semmi nem tudja olyan hiánytalan egységbe forrasztani még a legcivakodóbb osztályt is, mint az utolsó tanítási hét sérthetetlensége. A nap nap után, betűnként gyarapodó felirat a legötletesebb, legszínesebb és legváltozatosabb rajzokkal díszítődik, ezzel is jelezve: ez a legkedvesebb hét betű "A diák" számára, és csakis ebben a sorrendben.

vakáció

Ezekben a betűkben és rajzokban ott van minden szabadság és minden élmény utáni vágya, benne van sok játék a barátokkal, a beszélgetés, a Balaton, a kirándulás, a bulik és a szerelem.

strand

Ezeket kívánjuk a KaposPont valamennyi diákolvasójának, általánostól az egyetemig, és azt, hogy a Vakáció alatt gazdagodjatok testben és lélekben, élményekben, teljesüljenek szép vágyaitok!

S ha megosztjátok velünk az említett ötletes feliratokat - akár hagyományos, akár digitális táblán készültek is -, az ÁCIÓ, KÁCIÓ bármely fázisában, és bekülditek a fotókat, megköszönjük, plusz Virágfürdő-belépőkkel jutalmazzuk!

A NYÁRI SZÜNET legyen veletek!

virágfürdő

 

A fotókat az info(kukac)kapos.hu e-mail címre várjuk!

A Toldi Ltp-i Tagiskola 7.b vidám fotója!

vakáció Toldi

A Kinizsi Lakótelepi Tagiskola 28 fős 3. A osztálya is örül az év végének:


Úgy tűnik a közgazos diákok is örülnek a frissen beköszöntött szünetnek:

"Ezt a képet a Noszlopy Gáspár Közgazdasági Szakközépiskola 10. évfolyamának B-s osztálya készítette. :) Mindenki ötlete, kivitelezése és szín ötlete benne van! 32 fő dugta össze a fejét és sok tanakodás után erre a feliratra jutottunk! Remélni tudjuk hogy tetszik nektek! Köszönjük, hogy lett egy ilyen lehetőség! Üdvözlettel: Közgaz 10.B"

A Kisfaludy Utcai Tagiskolába is lassan beköszönt a vakáció, és elkészült osztály két táblafelirata, melyet megosztottak velünk. A képeket Joe bácsi küldte nekünk a következő levelet mellékelve:

"Az első három képen a Kisfaludy Utcai Tagiskola 5.b osztályának napközis terme látható a készítőkkel, míg a többi képen ugyanennek a szuper kis közösségnek az osztályterme látható. 33 nagyszerű kisdiák jár ide, két "elvetemült" tantestületi tag vezeti őket... :)
Köszönjük a lehetőséget, a NYÁRI SZÜNET legyen mindannyiunkkal!
Köszönettel: Joe bácsi"

Mi is köszönjük Joe bácsi!

A fotókon a Kisfaludy Utcai Tagiskola 5.b osztályának napközis terme látható

napkozi
napkozi

 

napkozi

 

A fotókon a Kisfaludy Utcai Tagiskola 5.b osztályának osztályterme látható

osztály

 

osztály

 

osztály

 

A kép a Duráczky EGYMI log. 6. osztályában készült.

vakáció Duráczky iskola

Nézze meg erről készült videónkat:


Címkék: Virágfürdő belépőjegy, felirat, kirándulás, vakáció, iskola, kis szines