Volt aki halászlét főzött, akadt birkapörkölt is, volt aki pedig marhazöldborsós ragut készített, harcsapaprikást túróscsuszával.

A zsűri tetszését a legjobban a birkapörkölt, a halászlé és a harcsapaprikás nyerte el.

- Mindenki próbál olyan adalékanyagokat bevetni, amit más nem használ, ezzel különlegessé téve az általa készített ételt. Összességében nagyon szép és sikeres volt ez a verseny - mondta a zsűri elnöke, dr. Kéki Zoltán, Kaposvár címzetes főjegyző.

Az elkészült finomságokat a látogatók meg is vásárolhatták. Az ebből befolyt összeget a szervezők karitatív célra ajánlották fel, melynek része, hogy nagycsaládokat látnak vendégül a helyszínen.

A rendezvény alatt a füredi borosgazdák kóstolóval egybekötött bemutatóján is részt vehettek az érdeklődők.

Nézze meg videónkat!

 

Címkék: dr. Kéki Zoltán, birkapörkölt, Kaposvári Nagypiac, halászlé, főzőverseny, kis szines