Újra egyenruhában feszít Kovács Richárd. A törzsőrmester a napokban jött haza New York-ból, méghozzá ezüstéremmel. Lépten-nyomon gratulálnak neki a kaposváriak. Az örökös Mr. Zsaru cím egyedüli hazai birtokosa a rendőr-és tűzoltó világjátékokon a második helyen végzett. Pedig a szervezők már majdnem lefújták az egész versenyt.

"Csupa élményekkel gazdagodtam, 25-én utaztunk ki New York-ba, 27-én lett volna a verseny, volt előtte egy mérlegelés, balul sült el, mert a mérlegeléskor közölték a szervezők, hogy megjött a hurrikán, mindenki menjen a szállásra és haza, mert elmarad az egész viadal" - mondta a Somogyi Rendőr SE versenyzője, Kovács Richárd.

kovács richárd


A XY éves rendőr testépítő négy hónapon át készült keményen a világjátékokra a négyszeres világbajnok Berkes László irányításával. Munka előtt és után is edzett, szigorúan diétázott.

Szerencsére nem hiába sanyargatta magát, mert végül két nap csúszással, de megrendezték a rangos viadalt, igaz Ricsinek az összevont mezőnyben kellett bizonyítania, nem saját súlycsoportjában. A Somogyi Rendőr SE testépítő végül az előkelő második helyen végzett egy amerikai riválisa mögött. A verseny után megrohamozta a büfét: hamburgert, fagyit és kólát kért. Most végre ehet rendesen. Azért persze nemsokára újra edzésbe áll.

"A jövőre nézve tervek még nincsenek, ha összejön az anyagi keret és 2013-ban a következő rendőr-tűzoltó világjátékokrta kijutok, ami Írországban lesz, nyerni fogok, az biztos" - mondta Kovács.

Címkék: kovács richárd, body building, testépítés, második, ezüst, kis szines