DSC_7861_resize.JPG

Hüvös, borongós napra ébredtünk pénteken. Már éppen azon gondolkodtam, hogy valaki odafentről nem szeretné, hogy jó időben tudjak jót bulizni a siófoki sétány legszebb klubbjában.

Érkezéskor gyors bejutás és sok ismerős fogadott ami már jó alaphangulatot tud adni. Szokásos körbenézés, terepszemle, ismerősökkel nagy örömködés, hogy - Te is itt? Dejó - és hasonló rövid úgymond "lepacsizás" után irány a pult. Árak és szolgáltatás a megszokott színvonalon ez is jó pont.

DSC_8063_resize.JPG

Majd egyszer csak hatalmas üdvrivalgás, éljenzés és Paul van Dyk "csatakiáltások" közepett megérkezett a pultba a német trance fenegyereke.

Az elkövetkező néhány óráról annyit lehet csak mondani, hogy szigorú trance szinfóniák folyama kényeztette a PVD rajongókat.

DSC_7943_resize.JPG

Fesztes tempó, néha már már tech-es alapok eufórikus melódiákkal vegyítve ez az igazi van Dyke stílus amiből bőven kaptak ízeltőt a trance-ra éhes rajongók.

Paul a szettje után minden előzetes figyelmeztetés nélkül leugrott a fotós árokban és 1 órán keresztül csak a rajongóké volt. Fotózkodott, autógrammot osztott barátkozott, ami számomra nagyon szipatikus volt. Kevés az ekkora "sztár" manapság aki ennyire emberközeli tud maradni. Úgyhogy ezért is jár a piros pont a kifogástalan zene mellé.

DSC_8361_resize.JPG

Nem akarom túl hosszúra húzni a beszámolót mivel aki ott volt és átélte az nem feledi, aki pedig nem volt ott az ne feledje most pénteken 29-én az I Love Deep rendezvénysorozat következő állomása lesz megtartva a siófoki Coke Clubon.

További info a Coke Club oldalán!

Címkék: trance, pvd, paul van dyk, coke club, siófok, kis szines