Múlt szombaton egész nap kétkedve tekintettem az égre és a hőmérőre. Vajon esni fog? Hideg lesz? Máshol lesz megtartva a buli? Merültek fel bennem és szerintem sok más zenerajongóban is a kérdések. A hőmérő higanyszála sajnos meg sem közelítette azokat a számokat, melyeket az ember egy hatalmas nyári buli napján szeretne látni. Nem baj, ha kell kabát, kesztyű, sál szettben is, de ott leszünk meghallgatjuk, mondogattam magamnak.

Aztán eljött az este a beígért 3 fok helyett 13 fokban álltunk sorba a Coke Club bejáratánal. Korrekt személyzet, kellemes, bejutás biztonsági kapu!!!, ami manapság SAJNOS, a sok "bicskás legény" miatt elengedhetetlen és már bent is voltunk. Szokásos terepfelmérő kör után, irány a pult. Az árak, siófoki színvonalúak ami nem olcsó, de nem meglepő, a kiszolgálás és a választék és korrekt.

coke_1


Az este sajnos egyetlen negatívumát sajnos meg kell említenem ami a hang volt. Vagyis az, hogy nem volt. Na jó ez erős túlzás, de nagyon halkan szólt a rendszer. Itt valami önkormányzati szabályt vélek felfedezni, tehát ez nem a klubot üzemeltetők hibája, mivel biztos ők is kicsit hangosabban szerették volna, de a szabály az szabály.

Hamár zene akkor nyílván illene, néhány szót szólni az est fellépőiről is. Tribal Maniak produkciójáról sajnos, lemradtunk ezért erról érdemben nem tudok nyilatkorni, ahogy Poli vs Nora Naughty felvezetőjéről sem, mert őszintén szólva a szettjük végére értünk oda és a maradék időt, töredelmesen bevallom elvitte a rég nem látott ismerősök köszöntése és a terepfelmérés. Aztán következett az est első külföldi dj-je tiNi. Véleményem szerint, semmi baj nem volt a szettjével, de pont ennyire jó sem volt. Olyan átlagos. Ami ha az ember Loco előtt lép fel nem biztos, hogy a helyes hozzállás. Ennél többet nem is nagyon tudok róla mondani, mivel tényleg nem volt rossz, de mint említettem jó sem.

coke_2

Aztán az "őrült kocka" (Loco Dice) lépett a pultba. Érdekes és megosztó szettet produkált. Nekem személy szerint tetszett és eme véleményem melett kiállok. Igaz, hogy nem feltétlen a pillanthoz vagy éjszakához legjobban illő volt a mix. Miért nem? Mert a Loco által játszott zenék, ahogy egy ismerősöm fogalmazott 30 fokban, Ibizán koktélt szürölcsve ütöttek volna, de ha 30 fok nem is, sok számnál örömújjongás és "ereszdelhajam" igen.

Összességében én nagyon jól éreztem magam és várom, hogy milyen további programokkal kecsegtet idén nyáron a Coke Club.

coke_3

Címkék: loco dice, coke club, niytó, nyár, siófok, kis szines