A siófoki klubban adja majd első koncertjét a Gringo Sztár, a zongora és a dob különleges párbaját hozza a Drum & Piano, valamint fellép többek között Paul Van Dyk, Taio Cruz és a legmenőbb „tini előadók” egész sora is.

A szombati bulira (július 2.) az Ibizán is szívesen látott Loco Dice érkezik Németországból, hogy népes hazai rajongótáborával együtt nyissa meg a Coke Club idei szezonját.

coke_club

A nyitó buli után már vasárnap érdemes visszatérni a Coke Club-ba, ahol hamisítatlan vízparti klubhangulat várja majd a nyár szerelmeseit. Hétköznap esténként idén is lesz kertmozi a filmtörténet nagy klasszikusaival és friss sikerekkel, majd a hétvégéhez közeledve a part legütősebb bulijaira lehet ismét ráhangolódni.

Nem csak tartalmában, hanem formájában is megújult idénre a Coke Club: még szebb, még otthonosabb és még igényesebb lett. Felújították és áthelyezték a színpadot és a pihenő részeket, fejlesztették a hangosítást és a mosdókat, átszervezték a bárpultokat – mindezt annak érdekében, hogy még jobb legyen ejtőzni és bulizni a klubban.

További információ, programok: http://cokeclub.hu/

 

coke_club_2

Címkék: niytó, loco dice, coke club, siófok, nyár, kis szines