Norbi

Január 18-án 15.30-kor a Kapos Televízió szerkesztőségében ad interjút Király L. Norbi. Az X-Faktor rekedt hangú sztárjával készített beszélgetést pénteken 9 órától tekinthetik majd meg a rajongók Korzó című egy órás magazinműsorunkban.

norbi xfaktor

Este a közönségé lesz a főszerep. A Corner Étteremben 2500 Ft-ért Norbi kedvenc ételeiből összeállított menüt szolgának fel a rajongóknak. Nem kell mást tennetek, mint a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre elküldeni a neveteket és telefonszámotokat. Ezt minél előbb, vasárnap estig tegyétek meg, mert az élményvacsora korlátozott számban vehető csak igénybe. Gyülekező az étterem előtt 17 órakor. Ekkor érkezik meg Norbi.

Király L Norbi

A kapos.hu által szervezett közönségtalálkozón kérdezhettek Kaposvár legújabb büszkeségétől. Dedikál is a Corner különtermében. Bármely testrészetekre ír, ha kéritek! A kb. 19 óráig tartó est tartogat még meglepetéseket: a Corso Táncsport Egyesület hat párosa a Norbi által az X-Fakorban énekelt dalokra táncra kerekedik. Még az is elképzelhető, hogy Norbi is beszáll a táncba. Ahogy arról már a kapos.hu beszámolt: a somogyi Joe Cocker február 18-án ad koncertet Kaposváron a Városi Sportcsarnokban. A részleteket a közönségtalálkozón megtudhatjátok.

Király L. Norbi esti menü:
Leves: Gulyásleves
Főétel: Sertésszűz baconba sütve, burgonyatortával és zöldségrétessel,
burgundi mártással
Desszert: Gundel palacsinta

Tehát még egyszer:

Együtt vacsorázhattok január 18-án 17 órától a tehetségkutató műsor harmadik helyezettjével. Várjuk a jelentkezéseiteket! Az e-mailben azt is tüntessétek fel, hogy mennyien jöttök. Az időben jelentkezők, biztosan testközelből láthatják Norbit, sőt kérdezhetnek is tőle! Figyelem! Csak azok kaphatnak a kaposvári sztár kedvenc ételéből, akik a hétvégén jelzik a jatek(kukac)kapos.hu címen.

Címkék: Sporcsarnok, X-Faktor, Király L. Norbi, koncert, Kaposvár, kis szines