Az új arculat 1 éves fennállása alkalmából számot vetettünk és megnéztük, melyik cikkeket, írásokat olvasták el a legtöbben az oldalon.

Sorozatunkban az elmúlt egy év 10 legolvasottabb anyagát elevenítjük fel:

dám szarvas

Elsőként meg kell említeni a Hét összekötözött élő szarvast. A nagyatádi rendőrök hét szarvast találtak vadorzók autójában Lábodon. A többségükben kis borjakat az erdőből akarták ellopni a tettesek, akiknek állatkínzásért kell felelniük. Az érdekessége a történetnek, hogy a három alig pihegő állat a csomagtartóban volt, egy az autó hátsó ülésén letakarva, három másik szarvas pedig a hátsó ülés előtti lábtartó résznél feküdt. A teljes cikket és a fotókat IDE kattintva megtekinthetik.

Szintén júnusban, harmadikán mutattuk meg az elhíresült Tab melletti naprforgóültetvényt, ahová a sok eső 40 éve nem látott krátert mosott. A 30 méter hosszú, 3 méter mély kráter vészjósló jel a gazdáknak. A kráterről készített videót és az írást IDE kattintva megtekinthetik.

Láttak már ekkorát? Kovács Gábor országos rekordot döntött meg gigantikus 113 kg-os és 230 centis harcsájával. A horgász májusban fogta a hatalmas halat a Töröcskei tónál. A látványos felvételeket IDE kattintva újra megnézhetik.

Tudták, hogy Somogyban áll az ország legnagyobb vackorfája? Rekord méretű fákat találtak a Duna-Dráva Nemzeti Park munkatársai Gadány és Tapsony határában. A megyében egy szil és egy vadkörte az ország legnagyobbja is egyben. A famatuzsálemekről készült írásunkat és a videót IDE kattintva tekinthetik meg.

tapsonyi vackor

Több mint ötven évig voltak egy föld alatti üregben azok az '56-os és II. Világhárborús fotók, amelyek június 11-én előkerültek. Egy régi tejesüveget fordított ki egy munkagép az Együd művelődési központ építkezésén. A képek legalább ötven éve rejtették a titkot. Hogy milyen fotókat találtak elolvashatják, ha IDE kattintanak.

Egy igazán meleg ügy áll a lista hatodik helyén. Nem rendőrként szexelt fiúkkal kamerák előtt egy nagyatádi férfi. Akkor még nem volt rendőr az a fiatalember, aki pornófilmekben szerepelt. Miután kiderült a felvételek léte, az atádi kapitányság vezetője közös megegyezéssel azonnal megvált a beosztottjától. A történet részleteit megismerhetik, ha IDE kattintanak.

Nagyatád

Szomorú tragédiáról számoltunk be augusztus elején. Négy férfi ült abban a Suzukiban, ami átsodródott a szemközti sávba Somogyaszalónál, majd ütközött egy másik Suzukival. Hárman a helyszínen meghaltak, a negyedik sérült a Kaposi Mór Oktató Kórházban vesztette életét. A megrázó felvételeket IDE kattinva megnézhetik.

Atomvonat haladt át Somogyon novemberben. A Somogy megyei Csomától Kiskorpádon át egészen Gyékényesig megszállták a kommandós rendőrök a vasúti átjárókat. A 15 darab 20 lábas konténert szállító vonat áthaladt Kaposváron. Hogy mit szállított a vonat a cikkből megtudhatják, ha IDE kattintanak.

Atomvonat 2

Megmutattuk azt is még az év elején, hogy mivel keresik kenyerüket az unatkozó lányok. Szinte minden második felnőtt társkereső hirdetésben egyetemista lányok keresnek szexpartnert. Azonban az esetek többségében ezek a hölgyek szinte sosem láttak még felsőoktatási intézményt, nem beszélve arról, hogy korban is igencsak felülről verik az elképzelt korhatárt. A cikket IDE kattintva újra elolvashatják.

Tanga

A birtokunkba jutott rendőrségi felvételen bemutattuk, hogyan fogták el a rabszolgatartókat a zsaruk. Kommandósok ütöttek rajta három férfin a Cseri úton, begyűjtötték a "rabszolgatartókat." Nézze meg ITT az elfogás videóját és a cikket!

Kapcsolódó szavazás

Melyik volt az év legnagyobb durranása a KaposPonton?


1. Szarvasokat találtak vadorzók autójában (0%)

10. A rabszolgatartók elfogása (0%)

2. Óriási kráter Tab mellett (0%)

3. Giga harcsa (33%)

4. Rekord méretű fák Somogyban (22%)

5. '56-os és II. Világhárborús fotók (22%)

6. A meleg történet (0%)

7. Halálos baleset a 67-esen (0%)

8. Webcamera előtt pózolnak a lányok (0%)

9. Atomvonat haladt át Somogyon (22%)

Címkék: legolvasottabb, cikk, KaposPont, riport, internet, kis szines