tolto

Kaposváron az egyik általános iskola épületének csatornájáról kb. 1,5 m-es jégcsapok lógtak, veszélyeztetve a járdán elhaladó gyalogosok testi épségét. A jégcsapokat létraszer segítségével eltávolították a tűzoltók, a veszélyeztetést megszüntették. Kaposváron a Raktár utcában egy Volvo típusú nyerges vontató a csúszós út következtében elakadt, forgalmi akadályt képezett. A járművet drótkötél segítségével kivontatták a tűzoltók, a forgalmi akadályt megszüntették. Kaposváron az Iparos és a Raktár utca kereszteződésében egy cukrot szállító nyerges vontató kanyarodás közben megcsúszott és elakadt, forgalmi akadályt képezve. A járművet csörlő segítségével kivontatták a tűzoltók, a forgalmi akadályt megszüntették. Az eset során személyi sérülés nem történt.

tuzoltok

Kaposváron az Ady Endre utcában az egyik 3. emeleti lakásában egy idős hölgy keze az ágyneműtartóba szorult. A rendőrök a tűzoltók segítségét kérték a lakás felnyitásához. A lakás ajtaját felfeszítették a tűzoltók, a sérültet kiszabadították és a mentősöknek átadták. Az ajtó felnyitása következtében anyagi kár nem keletkezett. Az idős hölgy könnyebben sérült.

Kaposszerdahely-Tókaji bejárónál egy Mann típusú nyerges vontató az út szélére csúszott, és félpályán akadályozta a forgalmat. A kamion vontatmánya üres volt, árut nem szállított. Személyi sérülés nem történt. Az elakadt gépjárművet csörlő segítségével az útra vontatták a tűzoltók, ezzel megszüntetve az akadályoztatást.

Címkék: becsúszott, nyerges vontató, jégcsap, kamion, tűzoltók, Kaposvár, kis szines