keleti andrea

Keleti Andrea titkos, régi családi receptekből, megreformált tradicionális ételekből és vadonatúj, modern ízekből készítette el élete első szakácskönyvét. Nem egy hagyományos szakácskönyvről van azonban szó, hanem egy igazán praktikus, minden anyuka könyvespolcának kötelező darabjául szolgáló gyűjteményről. Hiszen Andrea azontúl, hogy a legkiválóbb receptjeit mutatja be, hasznos tanácsokkal látja el az olvasót, például a bevásárló lista valamint a változatos és egészséges étrend összeállításával kapcsolatban is.

A fiatal anyukáknak segítséget nyújt, milyen illatos finomsággal ébresszék a családot, mivel várják a vendégeket, úgy hogy ne kelljen hosszú órákra a konyhába zárkózni. Legfontosabbnak pedig azt tartja, hogyan főzzünk egészségesen, változatosan, minden fontos tápanyagot felhasználva, hogy a család és a barátok is a legnagyobb örömüket leljék benne.

A népszerű versenytáncos kedvenc receptjei mellé odacsempészett olyan hasznos tanácsokat és praktikákat, amelyek segítségével nem csak a főzés, de a bevásárlás is olyan lehet, mint néhány szenvedélyes, ámde könnyed tánclépés.

”Számomra a főzés mára olyan lett, mint egy csodálatos kaland, mint egy varázslatos keringő az ízek világában. Szívemből kívánom, hogy minden olyan kezdő, haladó, családos vagy éppen független háziasszony, aki kezébe veszi ezt a kötetet, hozzám hasonlóan megtapasztalja a főzés alkotó csodáját, és szerettei körében élvezze azokat az egészséges, finom ízeket, amelyeket ebbe a könyvbe összegyűjtöttem.”

Címkék: Keleti Andrea, recept, szakácskönyv, kis szines