Király L. Norbi az X-Faktor döntőjében előadott produkcióiról itt olvashat.

Norbi kiesett az X-Faktor-ból. Képeink a kiesését követő 10 másodpercben készültek.

bejelentkezes9

bejelentkezes 8
bejelentkezes9

 

A várakozás pillanatai:

bejelentkezes 6

 

Ha kíváncsi, hogy eddig mi történt itt elolvashatja percről-percre.

Az estéről készített videós összefoglalónkat holnap láthatják.


Izgalmak:

bejelentkezes 3
bejelentkezes 4
bejelentkezes 5
Az eredeti Norbi szurkoló a zászlójáról ismerhető meg.
szurkolói zsászló

 

Hamarosan élő kapcsolás Kaposvárra. De a bejelentkezés előtt István Dani maga köré gyűjtötte a szurkolói kemény magot a Kaposvár Plaza-ban.

bejelentkezes 1
bejelentkezes 2





Ők is Norbinak szurkolnak a kezdetek óta.

plazanorbi



Ezt látjuk a közvetítőállásból, aki megtalál bennünket ajándékot kap.


 Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong> Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat</strong><strong>
Nézegessen Király L. Norbi szurkolókat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!



Ez első két dal után

Norbi mielőtt ismét dalra fakadt elmondta: kapott egy lehetőséget, amivel élni akar. Először azt a számot énekelte ismét, amellyel az első válogatón befutott. Emlékeznek még? Joe Cocker You can leave your hat on című számával villantott Norbi. Ezzel a számmal bűvölte el a 22 éves kaposvári fiú a zsűrit.  Ugyan Norbi mozgására összevonta szemöldökét a zsűri, de amikor a dalra fakadt, ámult-bámult mindenki.

Biztos vagyok abban, hogy genetikai rokonságban állsz Joe Cockerrel – nyilatkozta korábban Geszti Péter. Keresztes Ildikó pedig elárulta: szerelmes lett az előadóba. Nagy Feró azt kérdezte: - Mennyit piáltál előtte? - Nem iszom - jött a válasz Norberttől.

Ismét dicsérő szavakkal értékelték a kaposvári fiú előadását.
- Fantasztikus pali vagy, élveztem, ahogy énekelsz, nem pedig hörögsz – mondta Nagy Feró.

- Nem csak egy kedves, aranyos srác vagy, hanem egy rendkívüli előadó is. Hiteles, őszinte vagy, mint az amatőr előadók – mondta Keresztes Ildikó. Malek Miklós is mindent rendben talált, csatlakozott az előtte szólókhoz.

- Hogy van Fülike kérdezte egy ismerősöm kérdezte – kezdte értékelését Geszti Péter.
- Néha, humoros, néha energikus vagy, hol Mr. Bean jön ki vagy Terminátor egy feszültséget keltesz és ez jó – tette hozzá.

A zúzós nóta után a Bikini Közeli helyeken nótájával folytatta Norbi. A sármos fekete fiúnak remek társa akadt D. Nagy Lajos személyében. Duettjük alatt végig tapsolt a közönség.

D. Nagy Lajos elmondta: jó volt együtt dolgozni Norbival.
- Nagyon strapabíró ember, egyetlen tanáccsal láttam el, hogy Soha ne add fel - tette hozzá.

 

Vastag Csaba napok óta náthával küszködik, Király L. Norbinak pedig az alkarja és az egyik ujja sérült meg egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően. – Norbi a jobb hüvelykujját rándította meg egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően. Elővigyázatosságból ment be a kórházba megröntgeneztetni, de szerencsére nem tört el, így nem kapott se gipszet, se kötést. Norbit természetesen semmi nem fogja akadályozni a hét végi fináléban, és nem is fog látszani rajta semmi – árulta el az X-Faktor sajtófőnöke, Fazekas László.

A szombat este kezdődő döntőben meglátjuk, hogyan teljesít Norbi. Vajon valóra válik a kaposvári srác álma? Egy biztos, akárhogy végződik a döntő, valószínű Király L. Norbi albummal gyarapodik a hazai zenei "piac".

Címkék: X-Faktor, Király L. Norbi, Kaposvár, kis szines