Norbi


Norbi mielőtt ismét dalra fakadt elmondta: kapott egy lehetőséget, amivel élni akar. Először azt a számot dalolta, amellyel az első válogatón befutott. Emlékeznek még? Joe Cocker You can leave your hat on című számával villantott Norbi. Ezzel a számmal bűvölte el a 22 éves kaposvári fiú a zsűrit. Ugyan Norbi mozgására összevonták szemöldöküket a mentorok, de amikor dalra fakadt, ámult-bámult mindenki.

Biztos vagyok abban, hogy genetikai rokonságban állsz Joe Cockerrel – nyilatkozta korábban Geszti Péter. Keresztes Ildikó pedig elárulta: szerelmes lett az előadóba. Nagy Feró azt kérdezte: - Mennyit piáltál előtte? - Nem iszom - jött a válasz Norberttől.

Ismét dicsérő szavakkal értékelték a kaposvári fiú előadását.
- Fantasztikus pali vagy, élveztem, ahogy énekelsz, nem pedig hörögsz – mondta Nagy Feró.

- Nem csak egy kedves, aranyos srác vagy, hanem egy rendkívüli előadó is. Hiteles, őszinte vagy, mint az amatőr előadók – mondta Keresztes Ildikó. Malek Miklós is mindent rendben talált, csatlakozott az előtte szólókhoz.

- Hogy van Fülike kérdezte egy ismerősöm – kezdte értékelését Geszti Péter.
- Néha, humoros, néha energikus vagy, hol Mr. Bean jön ki, vagy a Terminátor, feszültséget keltesz és ez jó – tette hozzá.

szurkolói zsászló

A zúzós nóta után a Bikini Közeli helyeken nótájával folytatta Norbi. A sármos fekete fiúnak remek társa akadt D. Nagy Lajos személyében. Duettjük alatt végig tapsolt a közönség.

D. Nagy Lajos elmondta: jó volt együtt dolgozni Norbival.
- Nagyon strapabíró ember, egyetlen tanáccsal láttam el, hogy Soha ne add fel - tette hozzá.

bejelentkezes6.jpg


A csatorna sikítozó csajokat kapcsolt be a műsorba. Stábunk a Kaposvár Plázába is ellátogatott, ahol csaknem 150 Norbi rajongó szurkolt kedvencéért.

bejelentkezes 5

Az ottani fergeteges hangulatról egy videós összeállást tekinthetnek meg vasárnap honlapunkon.

ők is norbinak szurkolnal


The Calling - Whereever you will go számával folytatta a fergeteges showt Norbi.

- Profin nyomod, nagyon keményen nyomod, olvasol a lelkemben, nem merek hazudni - értékelte Malek Miklós a  cowboy-showt.
- Igazából félek tőled- válaszolt Norbi a zsűritagnak.

- Az energia a legfőbb mozgatóerőd, szeretem ha üvöltözöl a színpadon - mondta Geszti Péter.

Keresztes Ildikó azt fontosnak tartotta elmondani:  stoposnak áll és várni fogja Norbit Los Angeles táblával, utalva a kaposvári srác előtte álló karrierre. Majd hozzátette, hogy imádja a fiút. Majd megkérte Norbit egy különleges produkcióra.
- Most több millió ember előtt csináljak bolondot magamból? - válaszolta Norbi. A somogyi Joe Cocker kicsit habozott, majd leutánozta a Jurassic Park kisdínójának hangját.
- Ildikó kihozta Norbiból az állatot - reagált Geszti Péter együtt nevetve a közönséggel.

A nézők szavazatai alapján Takács Nikolas és Vastag Csaba küzdhet meg egymással az
X-Faktor döntőjében.
Norbi megköszönte a lehetőséget, amit kapott és a közönség szeretetét, hogy bíztatták.
- Nem adom fel, ezt szeretném csinálni - zárta mondandóját Norbi.

bejelentkezes 8

Címkék: Joe Cocker, D. Nagy Lajos, Bikini, X Faktor, Király L Norbi, Malek Miklós, Geszti Péter, Nagy Feró, Keresztes Ildikó, zsűri, kis szines, Kaposvár