smink1

Asztalos Szilvi  1987-ben kezdte a kozmetikus szakmát, 2000-ben azonban nagy lépésre, váltásra szánta el magát: az általános kozmetikus szakmát feladva a sminktetoválásra specializálódott, s mára csak ezzel foglalkozik, nap mint nap.

2009-ben  sikeres vizsgát tett Kalcsu Katinál, s így bekerültem a Long-Time-Liner Elite Csapatba, melyet Kaposváron képvisel.
- Munkáimat, ha lehet még körültekintőbben végzem, mint eddig, hiszen komoly presztízs értékű egy ilyen csapat tagjává válni, megfelelni a kihívásoknak -mondta el a KaposPontnak a kaposvári sminktetováló.

smink2

Egy speciális Long-Time-Liner előrajzoló ceruzával történik a sminkelés. Szilvia megtervezi a sminktetoválásodat, s így kockázat nélkül dönthetsz!
- A kozmetika egyik dinamikusan fejlődő ágazata a sminktetoválás, ezért is tartom fontosnak, hogy a kezem alól csak olyan munkát adjak ki, amelyet szívesen vállalok, büszke vagyok rá - tette hozzá a kaposvári sminktetováló.

A modern nő és a környezet igénye is az ápoltság, minden körülmények között. Sajnos a mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut a sminkelésre, tökéletes megoldás erre a tetoválás. A tartós-smink nem örökös, célszerű olyan tetoválást készíttetni, amely minden helyzetben megállja a helyét, alapsminkként mindig viselhető. A Long-Time-Liner sminktetováls évek múltán elhalványul, s ekkor eldönthetjük, hogy a jövőben ugyanezt szeretnénk, vagy formát, színt változtatnánk.

smink

Mik a lehetőségek?

Long-Time-Liner sminktetoválással a vékony szájból érzékit varázsolhatunk, a hiányos szemöldök vonalát szálazással tökéletessé tehetjük, a tekintet pedig gyönyörű, kifejező lesz egy jól szemhéj tetoválás segítségével. A profi kéz által elkészített Long-Time-Liner sminktetoválás vonzza a tekintetet, diszkrét a szépet kiemeli, harmóniát sugároz. Fontos, hogy mielőtt elkészülne a tartóssmink, olyan előrajzolást lásson a vendég, mintha már elkészült volna a tetoválás. Így nem érheti meglepetés. Még egy nagyon fontos tény: a Long-Time-Liner sminktetoválás nincs korhoz kötve, a vendég lehet húsz, akár hetven éves is. Egy jó szakember minden korosztálynak megtalálja a hozzáillő formákat, színeket.

Asztalos Szilvia Sminktetoválás

Cím: 7400 Kaposvár, Honvéd u. 15. (a Domus parkolónál)

Tel: 20/913-0093

www.kaposvar.sminktetovalas.com

Címkék: sminktetoválás, Asztalos Szilvia, kis szines