Sanyi

A karácsonyi ünnepek alkalmával a televíziós csatornák árasztják a jobbnál jobb filmeket. Palace moziátékunk segítségével azonban a legújabb filmeket is megnézheted. Erre a linkre kattintva megnézheted, hogy milyen újdonságokkal kedveskedik a kaposvári Palace Mozi.

Kétnaponta két kérdést teszünk fel, a helyes válaszokat adók között pedig kisorsolunk egy páros mozijegyet. A válaszokat a jatek(kukac)kapos.hu emailcímre várjuk. Kérjük adjátok meg elérhetőségeiteket, a levél tárgya pedig a mozijáték legyen.

Ízelítő a kaposvári Palace Mozi filmkínálatából:

A Tron: Örökség egy olyan 3D-s high-tech történet egy elképesztő digitális világról, melyhez fogható eddig nem volt látható a mozivásznon. Sam Flynn-t (Garrett Hedlund), az önfejű 27 éves fiút nem hagyja nyugodni apja, az egykoron a világ legjobb videojáték fejlesztőjeként számon tartott Kevin Flynn (Oscar- és Golden Globe-díjas Jeff Bridges) rejtélyes eltűnése.

Amikor Sam egy különös szignál után kezd el nyomozni, amit a régi Flynn Játékteremből küldenek - és csakis az apjától érkezhet – hirtelen egy digitális világba csöppen, ahol Kevint 20 éve tartják fogságban. A félelmet nem ismerő harcosnő Quorra (Olivia Wilde) segítségével apa és fia nekivág az élet-halál útnak az elképesztő kiber-univerzumban, amit Kevin saját maga alkotott. A különös kiber-világ igencsak megelőzte korát, az elképzelhetetlen járgányokkal, fegyverekkel, látványvilággal és a könyörtelen gazemberrel, aki mindent megtesz, hogy megakadályozza Flynnék szökését.

Üvegtigris

Üvegtigris 3

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete legjobb nőjével, sőt, nőivel.

Anyátlanok - Az élet nagy kalandja felnőtté válni

Egy világjáró sportriporter elveszíti rákban szenvedő feleségét, és a végzetes változás következtében kénytelen szembenézni a csöppet sem könnyed apaszereppel. A sors fintoraként azonban rögtön két fiúval kell a nap huszonnégy órájában foglalkoznia, ugyanis csemetéje mellé Londonból a szigetországba érkezik előző házasságából született gimnazista fia.

narnia

Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja

Ezúttal egy festménnyel kezdődik minden: a vásznon árválkodó hajó életre kel, és Lucy, Edmund és a kisssé elviselhetetlen unokatestvérük az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket, de újabb és újabb próbákat kell kiállniuk.

Red

Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) és Victoria (Helen Mirren) egykor a CIA legjobb ügynökei voltak. Ismerik a szervezet minden titkos anyagát, és most éppen emiatt válnak a CIA célpontjává. A visszavonult szuperkémeknek minden tudásukra szükségük van, hogy profi csapatként egy lépéssel üldözőik előtt járjanak.

Zimmer Feri 2.

A Fikász család tagjai visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák.

harry

Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész

Magukra maradtak: Harry, Ron és Hermione tanárai és legfőképpen Dumbledore segítsége nélkül vág neki a nagy feladatnak. Voldemort halhatatlanságának titka nyomába erednek, fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a rejtélyes horcruxokat.

Aranyhaj és a nagy gubanc

A királyság legelkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj.

Gru

Az idilli kertvárosi miliőben, a fehér léckerítéses, rózsabokrokkal szegélyezett otthonok között áll egy fekete ház kiszáradt kerttel. A szomszédoknak sejtelmük sincs arról, hogy a ház alatt hatalmas, titkos búvóhely terül el. Fáradhatatlan, apró szolgáinak hadától körülvéve itt tervezi Gru a világtörténelem legnagyobb rablását. El fogja lopni a Holdat.

A játékunkat ide kattintva éred el.

Címkék: filmek, mozi, nyeremény, kis szines