- Nagy öröm volt látni, hogy ennyi ember kattintott a Corso lányokra a KaposPonton. Ez azt jelzi, hogy érdemes volt megrendezni ezt a versenyt - mondta Kováts Csaba a TS Produkció vezetője. Az interneten közel húszezren adták le voksukat a kilenc Corso lányra. Mint korábban megírtuk a Kapos Televízió és a kapos.hu közönségdíját Kovács Eszter nyerte meg 5118 szavazattal. - Amit mondtunk, hétköznapi hús vér lányok versenyeztek. Egész évben részt vettek a rendezvényeken, a televízió felvételeken, a divatbemutatókon. Ezzel szerettük volna megköszönni a munkájukat - folytatta Kováts Csaba.

A szakmai zsűri pontozással választotta ki a legszebb kilenc Corso lány közül a három dobogóst. A végeredmény: 1. Nagy Adrienn, 2. Magyar Viktória, és a 3. Szita Ágnes lett. - A nyertesek egy két személyes siófoki wellness hétvégét kapnak. Ebben egy hajó kirándulás és egy fotózás is lesz. Emellett Lovász Márta stylist vásárlási utalványt ajánlott fel az első három helyezett lánynak - tette hozzá Kováts Csaba. A TS Produkció vezetőjének elmondása szerint 2011-ben is számíthatnak meglepetésekre a kaposváriak a Corso Bevásárlóközpontban. Ezekről a rendezvényekről a Kapos Televízió és a KaposPont is beszámol.

 

Az első helyezett Nagy Adrienn

A második helyezett Magyar Viktória

A harmadik helyezett Szita Ágnes

A Corso lányok szépségversenyen készült fotó galéria:


A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!
A Corso lányok szépségverseny döntőjén készült galériáért katt a képre!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Kováts Csaba, Corso lányok, Magyar Viktória, TS Produkció, Szita Ágnes, Nagy Adrienn, szavazás, kis szines