Király L. Norbert ismét elbűvölte a közönséget a Rednex Cotton Eyed Joe szerzeményével. Mellényben és farmernadrágban lépett színpadra szombat este az X-Faktorban. Nagy Ferót feldobta a produkció.

- Norbi olyan vagy mint egy sámán, elvarázsolod az embereket ezzel a négysoros nótával is - nyilatkozta Malek Miklós a show után.

- Ebben nem nagyon kellett énekelni, ezért jól állt neked - nyilatkozta cinizmussal fűszerezve Geszti Péter. Hozzátette: a szombati zenei produkciót ötösre értékelte.

Keresztes Ildikótól, Norbi mentorától ismét dícsérő szavakat kapott a kaposvári fiú.

- Isten vagy a színpadon, fél ország erre vár, hogy szombatonként lásson a színpadon - tette hozzá a művésznő.

Norbi elárulta, hogy egyik reggel egy rajongója fekete csipke tangát küldött neki. Üzenetként mellékelték hozzá, hogy "A bugyi ki van mosva". A kaposvári fiú a szerencsebugyit eltette emlékbe és a kamerák kereszttüzében megköszönte küldőjének az intim ajándékot.

Nemcsak a zsűri minden tagját, hanem a közönséget is elbűvölte Norbi. Hogy a hangja, a tanga, vagy a kivillanó tetoválásai esetleg a sztepptánctudása bírt a legnagyobb hatással?   Az titok marad.

Nikolas és Wolf Kati párbajozott. Nicolasnak nem volt ismeretlen a helyzet, ugyanis másodszor kellett megmérkőznie a bennmaradásért. A Beatles Yesterday-je meghozta számára a sikert. A zsűri 2-2 arányban nem tudott dönteni, de a nézők Nikolasnak szavaztak bizalmat és Wolf Katit küldték haza.

Norbi dala eredeti előadásban az egyslágeres Rednex-től:

Címkék: Király L. Norbert, elbűvölte, x-faktor, Keresztes Ildikó, zsűri, kis szines