cimlap

A siófoki elődöntőn Alexandra (bal szélen) és Zsófi (jobb szélen), amikor megtudták, hogy bejutottak a döntőbe

A Kaposvár Szépe címet birtokló Horváth Alexandrával az XL- Fittlesz egyik edzőtermében találkoztunk. Itt készült a nagy megmérettetésre. Keményen edzett: aerobikozott, súlyzózott, de azért szánt pár percet a Kapospont stábjára, hogy nyilatkozzon.


Az edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitekAz edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitek
Az edzésről a képeket ide kattitva megtekinthetitek
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Alexandráról a Miss Hungary siófoki elődöntőjén készült képek:

- Három hónapja járok edzésekre, mert készülök a versenyre, egyedül segítség nélkül. Láttam, hogy hol van rajtam egy kis felesleg és arra a területre végeztem és végzem a gyakorlatokat. Az étrendemre is odafigyelek: kevesebb szénhidrátot és cukrot eszem. Annyira bevált, hogy ezután is folytatom ezt a diétát - mesélte Alexandra. Természetesen az ország legnívósabb szépségversenyére nem elég testileg felkészülni. - Lelkileg is ott kell lenni, hogy teljesen nyugodtan lépjek a színpadra - folytatta Alexandra. - Nagyon szépek a lányok, Magyarország 16 legszebb lánya vesz részt a versenyen, nagyon erős a mezőny. Kíváncsian várom a zsűri döntését.

A szépségversenyen háromszor kell kijönniük a lányoknak a kifutóra: estélyi ruhában, utcai viseletben és fürdőruhában. Alexandra egy közép-lilás estélyiruhával készül, az utcai- és a fürdőruhájáról nem árult el részleteket, azt mondta titok, meglepetés lesz.

Alexandra nemcsak a felkészülésre fordított időt az elmúlt hónapokban. - Az iszapkatasztrófa áldozatainak javára felajánlottam egy mosógépet. Lesz a felkészülés során egy divatbemutató, aminek a jegybevételét szintén a katasztrófa károsultjainak a javára ajánlják fel. Ez is egy fontos cél az életemben, nemcsak a verseny - tette hozzá a szépség, aki ha sikerül szép helyezést elérnie a Miss Hungary-n, komolyabban foglalkozik majd a modellkedéssel.

A másik kaposvári hölgy, aki a Kaposvár Szépe szépségverseny második helyezettje, és több kisebb szépségverseny győztese Huszár Zsófi nem készült különösebben a Miss Hungary-re, sürgős teendői miatt telefonon tudtunk csak vele beszélni.

Zsófiról a Miss Hungary siófoki elődöntőjén készült képek:

- Nem jártam edzőterembe, nem diétáztam, sőt hízókúrán vagyok! Legalább 5 kilót magamra kellene szednem- jelentette ki Zsófi. - Nem voltam még ilyen rangos megmérettetésen, de egyáltalán nem izgulok. Több szépségversenyen indultam már, amit megnyertem, de ebben a helyzetben nem tudok dönteni. Nagyon sok szép lány van a "mezőnyben". Arra a kérdésre, hogy Zsófi szerint milyen legyen az igazi Miss Hungary így válaszolt: - Kommunikatív, legyen pozitív kisugárzása, és az összhatás rendben legyen.

Zsófi elmesélte, hogy a fotótábor alatt jó kapcsolat alakult ki a lányok között, még bulizni is elmentek együtt, de a verseny az mégiscsak verseny. A fiatal hölgy nem bíz semmit a véletlenre. - Édesanyám készítette a ruhámat. Olyant amilyent én szerettem volna. A próbák miatt nem tudtunk személyesen találkozni Zsófival. Az utolsó pillanatokban is még tökéletesítik a ruhákat. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a verseny után Zsófi sejtelmesen válaszolt: - Remélem lesz folytatás!

A lányok csütörtökön Budapestre utaztak edzőtáborba, hogy vasárnap a Miss Hungary fináléjában a tökéletes szépséget tudják visszaadni a kifutón a zsűrinek és a közönségnek.

Melyik lány fog előkelőbb helyen végezni a Miss Hungary versenyben? Ehhez kapcsolódik szavazásunk is. A voksolásért kattints IDE.

A siófoki Miss Hungary elődöntője:

Címkék: Huszár Zsófia, Miss Hungary, XL-Fittlesz, Horváth Alexandra, kis szines