Körvonalazódni látszik a megállapodás a siófoki önkormányzat és a Coca-Cola Magyarország között. A felek a jövőbeni együttműködés alapvető paramétereiben meg tudtak egyezni, azok finomításában a helyi vállalkozók bevonásával folynak tovább az egyeztetések. A Coca Cola vállalta, hogy a korábbi évek gyakorlatának megfelelően színvonalas, exkluzív zenei és kulturális programokat hoz 2011-ben is a Siófoki Nagystrandra és támogathatónak tartja a sportos, többféle szabadidős szórakozást nyújtó strand kialakítására törekvő városi elképzeléseket. A hangtechnikát úgy alakítják át a tervek szerint, hogy a szezonban olykor túl nagy hangerővel működő szórakozóhely ne zavarja a pihenni vágyókat.

Coke Club

A Nagystrand jelenleg zajló funkcióbővítő átalakítása során hangsúlyos szerepet kapnak a sport-
és szabadidő eltöltését célzó fejlesztések. A sportlehetőségek közül legjelentősebb az a négy új, UEFA- szabványnak megfelelő strandfoci- illetve strandröplabdapálya. A Magyar Strandlabdarúgó Szövetség komoly lehetőséget lát a nemzetközi rendezvények lebonyolítására is alkalmassá váló új létesítményben.

A Coke Club idén először egy nyári estéket idéző téli "dobásra" készül. December első szombatján egy 2000 négyzetméteres, fűtött sátrat telepítenek a strand fehér homokjára. Az ingyenes Remember Party a Coke Club nyári fellépőinek - a közönség által interneten megszavazott - legjavát vonultatja fel.

Címkék: Coke Club, buli, Siófok, Balaton, kis szines