corsolanyok

A CORSO lányai Kováts Csabával

A Corso lányairól már sokan hallottak, akik pedig a Kapos.hu születésnapi buliján ott voltak, azok találkozhattak is velük. A fiatal hölgyek az elmúlt egy évben számos rendezvényen felléptek, miközben a szépségipar szakembereitől tanulták meg a sminkelés, a járás, a megjelenés és az etikett kulisszatitkait. Ezen felül táncórákat is vettek.

A szemeszter egy különleges eseménnyel zárul, mégpedig november 26-án egy szépségversennyel, amelyre 11-en neveztek. A lányok kétszer is végigvonulnak majd a pódiumon különböző ruhákban.

- Ez nem egy hagyományos szépségverseny, ahol profi manökenek szerepelnek. Itt hétköznapi hús-vér lányok mutatják meg tudásukat és a szerzett tapasztalataikat a zsűrinek - emelte ki Kováts Csaba a szervező TS Produkció vezetője. - A lányoknak ezzel a lehetőséggel és egy fergeteges Corso-bulival szeretnénk megköszönni az eddigi munkájukat.

A szépségverseny társrendezője a Kapos TV, így a kapos.hu-n november 15-25-ig bárki szavazhat a legszebb lányra. A három legtöbb szavazatot szerző kapja meg a szépségverseny közönségdíjait.

A nevezés 2011-ben is folytatódik, bárkiből lehet CORSO lány. Az azonban még egyelőre titok, milyen újdonságok várhatók a jövőben.

Címkék: CORSO lányai, kis szines