lüszi2

A klipben Lüszi mögé hol változó égboltot vetítenek, hol pedig eljátsszák felfedezésének történetét, de van olyan jelenet, ahol a 15 éves lány autót vezet. Lüszit mint korábban beszámoltunk egy tehetségkukató műsorban vált ismerté.

lüszi

Lüszit sokan inkább visszaküldték volna az iskolába, túl fiatalnak vélték a versenyhez. Támadták, hogy felnőtt dalokat énekel, és nem is értheti azok lényegét. Caramel a KaposPontnak elmondta: nagyon élvezte, mikor duettet énekelt Lüszivel, igazán tehetségesnek tartja. A kislány ugyanakkor magabiztosan vette az akadályokat, Király Viktor, Lakatos Krisztián és Fekete Dávid mellett bekerült a fináléba.

Egy Amerikában élő zeneszerző fedezte fel, bizonyos Renaud Schmitt, aki jövő év elején dobná piacra immár Lucianne-ként a kislány első lemezét. A lemezfelvételek és a klip is elkészült a nyáron, ahová családostul utaztak Lüsziék. Magyarországon nem volt kereslet a kislányra, nem törődtek vele és sokan támadták is. Pozitív visszajelzéseket inkább a külföldi zeneszerzőktől kap.

Címkék: Tóth Lüszi, videoklip, tehetség, kis szines