„A” típusú pályázatra kérelmet nyújthatnak be azok a Kaposvár területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

„B” típusú pályázatra azok a Kaposvár városban állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik a 2010/2011. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások, vagy felvételt nem nyert érettségizettek és a 2011/2012. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.

A támogatás „A”típusú pályázat elnyerése esetén 2 szemeszterre, míg „B típusú pályázat esetén 6 szemeszterre szól. A pályázatok benyújtásának határideje 2010. október 29. A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kapható a Népjóléti Igazgatóság Szociális és Gyermekvédelmi Irodáján Kaposvár, Noszlopy G. u. 5. szám alatt, a Kapos TV képújságján és a www.kaposvar.hu internetes honlapon, ahol a pályázati űrlap is letölthető.

 

Címkék: Bursa Hungarica, hallgató, pályázat, támogatás, kis szines