A neves borászatokat úgy, mint a Bock pince, Gere Tamás, Royal Tokaji kiegészítik a kis pincészetek. Kínálatukban a legfinomabb évjáratok szerepelnek. Kaphatóak lesznek a fehér, a rosé és a vörösbor legjellegzetesebb ízvilágai.

Hazánk borkultúrájának felemelkedésében kiemelt szerepet játszanak a Borfesztiválok. A borrégiók előszeretettel mutatják be termékeiket, és alakítanak ki varázslatos miliőt, azért, hogy a bor ízét megfelelően tudjuk értékelni. Ezen események alkalmával teret kaphatnak a hírneves borászatok mellett azok a feltörekvő kispincészetek, amelyek komoly szakmai jövő elé tekintenek. A mindenhol nagy érdeklődéssel kísért rendezvények sikere, nemcsak a nedű okozta mámorban rejlik, hanem abban, hogy egy asztalhoz ültet családot, barátokat és ismerősöket.

A gasztronómia teljessé  tételéhez nemcsak a borászatra koncentrálnak a szervezők, hanem a hazai kincset, a pálinkát is promótáljuk két egyedi termelő portékáival. Különleges kínálatsort teszik teljessé a csárdában elfogyasztott autentikus ételek. Az elmaradhatatlan langalló, frissen sültek, egytálételek valamint faszénen sült kürtőskalács teszi teljessé  az élvezeteket.

Címkék: nedü, borászat, ételek, gasztronómia, bor, kis szines