A jó hangulatért már szerdától kezeskednek a lemezjátszók virtuózai, akik egészen vasárnap hajnalig, minden este jobbnál-jobb elektronikus zenei bulikat celebrálnak közvetlenül a Balaton partján.

Augusztus 18. és 22. között a DJ-ké a főszerep a Coke Club-ban. Számos magyar és külföldi művész tette és teszi még a héten tiszteletét és mutatja be tudása legjavát a különböző zenei stílusokban. Augusztus 18-án, a Hedonisták Napján lesz többek között frizbi-bajnokság és vízibicikli gyorsulási verseny, éjszaka pedig különleges látványshow kíséretében a berlini klubélet feltörekvő DJ-párosa, Sascha Breamer és Niconé mutatkozik be Siófokon.

Csütörtökön idén harmadjára lép fel a Coke Club-ban a Casino Bangkok csapata. A Fine Cut Bodies+AMB, Dr Zoidberg, Subotage, Sinko, valamint Ioda & Tempo megmutatják, milyen egy igazi kihagyhatatlan csütörtök esti buli.

Augusztus 20-án a Rise FM saját DJ formációja, a Nite Force lép színpadra. Az állandó tagok (Andro, Davis, Nikola, Roberto) mellé Thomas Gold (GER) is becsatlakozik, aki hozza magával az élvonalbeli elektro house legerősebb ütemeit is. Ez az esemény 2000 Ft-os jegyár mellett látogatható, a jegyek már napközben megvásárolhatóak a helyszínen.

A Deadcode&Friends prezentálja a Coke Club idei szezonjának utolsó buliját. A srácok és lányok minden bizonnyal gondoskodnak arról, hogy mindenkinek legyen mit mesélnie a következő nyárig. Hot X, Igor Do'urden, Coyote, Collins & Behnam, Junkie & Hawky, Nora Naugty, Rocha és segít abban, hogy a technóra éhes közönség egy felejthetetlen partival búcsúztassa el a Coke Club 2010-es nyarát.

Címkék: Coke Club, Siófok, kis szines