A balatoni nyaralásnak elengedhetetlen kelléke a vízibicikli. A klasszikus formák mellett találkozhatunk hattyú alakúval, csúszdással, de rendőrjárgánnyal is. Augusztus 18-án, szerdán viszont egy dolog lesz csak a fontos a Coke Club versenyén - mégpedig az, hogyan gyorsul a vízibicaj.

Azt mondják, két ugyanolyan sportkocsi közül mindig a piros a gyorsabb. Ha ez a vízibiciklikre is igaz, akkor érdemes augusztus 18-án korán érkezni és rögtön benevezni az Első Balatoni Vízibicikli Gyorsulási Versenyre és kiválasztani a legpirosabb járművet!

A versenyre előzetesen a hedonista(kukac)djuiceteam.hu e-mail címen lehet jelentkezni, illetve a helyszínen is fel lehet iratkozni délelőtt 10 órától. A verseny szervezői unisex, azaz fiú-lány, illetve férfi-nő csapatok jelentkezését várják. A legpörgősebb lábak tulajdonosai 25 000 forintot vihetnek haza, de a második helyezett sem távozik üres kézzel, a díjak és a részvétel mellé pedig jár az egésznapos gondtalan kikapcsolódás és a hajnalig tartó buli is.

Forrás: cokeclub

Címkék: vizibicikli, Coke Club, Siófok, kis szines