Ez a kezdeményezés, a Madarász utcai Gyermekkórházat támogatja. Budapestről Siófokra érkezve egész napos kikapcsolódást és számtalan programot nyújt: nagymotorok, kaszkadőrök, biztonságtechnika, kiállítás, motorszépségverseny, rodeo, fodrász-show, divatbemutató, triál, Somogy-túra nappal; Zsola és a Vad Orchideák koncert és Palace- rezidens dj-szettek éjjel. Jótékonysági árverés, és elképesztő értékű ajándéksorsolás a résztvevők között!

Talmácsi Gábor világbajnok motoros és Györfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője támogatja. Te, hogy érzed? Szelíd motorosok, vad csajok, itt a helyetek! Tétovázol? Nézd meg a videót, és tutira csatlakozni fogsz!

 

A tervezett program:

 

10.00: Rajt Budapesten, a Symbol előtt
11.30: Check Point Székesfehérváron, a Volvo Ivanicsnál
12.00: Továbbindulás Székesfehérvárról
13.00: Érkezés Siófokra, felvonulás a városban
Cél: Ezüstpart, Palace!

Pontos útvonal: Budapest, Puskás Öcsi tér (Symbol, Symbol, Bécsi út 56.) - Moszkva tér - BAH csomópont - Osztyapenkó - M7 - Siófok (Palace, Ezüstpart)

13.00 - másnap 5.00-ig folyamatos programok a parkolóban, a kertben és a klubban: motorszépségverseny, divatbemutató, rodeo, fodrász-show, tesztmotor-vezetés, motorkiállítás, Zsola és a Vad Orchideák koncert, valamint természetesen a Palace rezidens DJ-i...

13.00-18.00-ig a Lidl parkolóban Biztonságtechnikai és elsősegély bemutató

15.00-tól az Ezüstpart Hotelnél Streetfighter bemutató

16.00-18.00-ig Somogy túra, melynek útvonala: Siófok, Palace - Szántód - Andocs - Karács - Látrány - Lelle - Siófok, Palace

17.00: Hajókikötő - Triál bemutató

Palace Dance Club

Címkék: Palace, kis szines