A jelentkezési feltételek nagyon egyszerűek: A magazin mindenkit szeretettel vár a rekordkísérletre, aki igazi Cosmo-lánynak érzi magát, van egy dögös bikinije és szereti a Balatont. A Cosmopolitan a 2010. augusztus 7-én, szombaton 10 órakor kezdődő bulira 3000 lány számára biztosít ingyenes belépést a Coke Clubra: azoknak akik bekerültek a cosmopolitan.hu oldalon az első 1500 regisztrált közé, és további 1500 lány részére a helyszínen. Utóbbiak a rendezvény előtti hetekben kiosztott kuponok segítségével juthatnak be a strandra.

A Bikini Rekordkísérlet világszerte az egyik legnépszerűbb hagyomány a magazin háza táján. Az évente több országban megrendezett program csúcstartója jelenleg a szerb Cosmopolitan: tavaly júliusban ugyanis 2353-an rakták ki a „COSMO” szót, amelyet egy légifelvétel is megörökített.

Augusztus 7-én a rekordkísérleten túl számos izgalmas program várja a Cosmo-lányokat: többek között lesz táncoktatás sztárokkal, aqua dance, zumbabemutató, mosoly- és lábszépségverseny is.

 

Címkék: Bikini Rekordkisérlet, Cosmopolitan, bikini, Coke Club, kis szines