Egy hónap múlva kezdődik az idei év egyik legnevesebb komolyzenei fesztiválja méghozzá Kaposváron.

joshua bell

A Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál (Kaposfest) koncerjei között igazi érdekességek is találhatóak, tehát minden generáció jól érhezheti magát a koncertekeken.

A Kapospont nyereményjátékán még lehet jegyeket nyerni, (szám szerint minden munkanap 2 darabot), de a nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan fogynak.

A komolyzene hívei számára igazi csemegét jelent az augusztus 13-20-ig tartó fesztivál. Híres külföldi zeneszerzők műveit, kiváló szakmai tudással rendelkező, elismert hazai és külföldi zeneművészek adják elő. Csak néhány a kínálatból: Mendelssohn: Esz-dúr Oktett, Puccini: Krizantémok, Vivaldi: Négy Évszak.

A könnyűzenei műfaj iránt érdeklődők is megtalálhatják a számításukat. A mai modern popzene képviselői: Gál Csaba Boogie, Tóth Vera, Tóth Gabi, és Gitano, a zenéjében a népi motívumokat is felhasználó Palya Bea mellett, az elismert színművész Kulka János önálló zenés estjére is lehet még belépőjegyeket nyerni.

Minden munkanap délután tesszük fel az új kérdést, a válaszokat addig kell elküldeni a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre.

Címkék: Palya Bea, Kaposfest, kis szines, Kaposvár