„Becslésem során abból indultam ki, hogy ’Németország világbajnok lesz’, majd alátámasztottam a becslésemet. A többi matematikai játszadozás. A német válogatott teljesítménye ingadozóan periodikus, egy cosinus függvényhez hasonlítható. Ezzel az jön ki, hogy Németországnak világbajnoknak kell lennie. Ebben 100 százalékig biztos vagyok”- mondta Metin Tolan, a Dortmundi Műszaki Egyetem kísérleti fizikai professzora.

nemet szurk1


Ezt állítja a német fizikus. Az átlagember számára kissé bonyolultnak tűnő egyenletben biztos van logika. A spanyolok azonban lehet, hogy mégis újraírják a matematika függvényrendszerét. A dortmundi fizikus ugyanis már 4 évvel ezelőtt is Németországot hozta ki győztesnek, de végül az olaszok keresztülhúzták számítását.

De nem csak a matematika szól a nationalelf mellett, hanem a jóskártya is. Ezek szerint a viszont a hollandoknak is szinte felesleges kimenniük az elődöntőben a pályára.

Margarita Kröll, egy Németországban ismert jövendőmondó szerint: „a német csapat bejut a döntőbe. Ott egy dél-amerikai csapattal találkoznak majd. A döntő csak későn, a 75. percet követően fog eldőlni. A kártyák alapján Németországnak tudom adni a világbajnoki címet.”

A csillagok állása és a mágia viszont nem kedvez a német csapatnak. Iris Treppner asztrológus szerint ugyanis, Németország negyeddöntőig jut. A kapitányok születési dátumait vettem alapul. Jogi Löwnek asztrológiai szempontból nem az a sorsa, hogy világbajnok legyen. Hasonlóan gondolkodik Thorsten Strotmann (mentalista és varázsló), aki szerint dél-amerikai csapat fogja nyerni a vb-t. Bár hozzátette: „Sem üveggömböt sem más rituálét nem használtam, hogy erre az eredményre jussak, ez puszta intuíció.”

De, a német csapat numerológiában hívő drukkereinek itt egy érdekes és megnyugtató képlet: 1990+1974-1954=2010

De félretéve mágiát, matematikát, számmisztikát. A labdarúgásban az a legszebb, hogy bármi megtörténhet, és bármi meg is szokott…

Forrás: vuvuzelastop.info

Címkék: Foci VB, világbajnokság, Spanyolország, Németország, kis szines