Az eseményt a látványos show-elemek mellett 16 topmodell, a Bad Boys táncosai, gólyalábas akrobaták, egy anakonda és egy kiskutya fellépése tette igazi különlegességgé.

 


Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!Klikk a fotó galériához!
Klikk a fotó galériához!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!


– Szerencsés helyzetben vannak a hölgyek az idén – nyilatkozta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője. – hiszen több fazon, színvilág és minta közül választhatnak 2010 nyarán. A falatnyi háromszög bikinik mellett a push-up felsők és a retró stílusú, szélesebb oladlpántos alsók is divatosak. A legnépszerűbb minták a romantikus virágok, a játékos pöttyök, szexi dzsungelminta, valamint a batikolt hatás. A lila, a türkizkék, a pink és az ezüst a legnépszerűbb színek. A klasszikus fekete fürdőruha az idei trendeknek megfelelöen szegcsekkel és strasszokkal díszítve született újjá.

Minden évben hagyományosan a Cosmopolitan Bikini-show nyitja meg az év legforróbb időszakát, de legalábbis a strandszezonra való készülődést: a show a közelgő szezon legdivatosabb darabjait, a legtrendibb fürdőruhákat vonultatja fel.
Egyedisége a divatbemutatónak, hogy ismert sztárok is vállalják évről évre, hogy bemutatnak egy-egy darabot, így idén Szentgyörgyi Rómeó, a Rippel fivérek, Horváth Tamás (RTL Klub, Csillag születik) és Kótai Mihály is a legdivatosabb úszónadrágra vetkőztek.

 

Címkék: Cosmopolitan, trend, show, bikini, kis szines