KaposPont Buli

Az esti bulira mindenki kap karszalagot, a 18 éven aluliak és felüliek különbözőt, hogy ne kelljen mindig a farzsebedből előkaparni a személyid, amikor az akciós bacardi-kóládért állsz sorba a pultnál. A karszalagra vigyázni kell, mert ha megsérül vagy elhagyod, akkor a mackós bácsik, akik igazán szigorúan tudnak nézni, na ők kikísérnek, mert belógónak számítasz, aki nem tudja igazolni, hogy legálisan jutott be. Elvégre ez egy zártkörű party, amire meghívtunk téged, szóval ügyelj a karszalagra! Ha a Retrót elhagyod, akkor már nem jöhetsz be, mert a karszalagod csak egyszeri belépésre jogosít, a jegyedet meg a bejáratnál begyűjtik majd.


BACARDI + COLA AKCIÓ



Csütörtök este tíz órától indul be a KaposPont hatodik születésnapi partija a Retroban. Napjaink zenéivel, helyszíni játékokkal és természetesen jó közösséggel.

Az elmúlt négy héten csaknem hétezren játszottatok a nyolcszáz belépőért. Ki több, ki kevesebb sikerrel. (Nézd meg nyertél-e!) Többen kerestek meg minket azzal is, hogy jegyet vásárolnának. Őket arra kellett biztatnunk, játsszanak bátran, mert pénzért nem lehet belépőt venni. Pusztán a szerencse kérdése minden. Egy apuka például a kislányát szerette volna meglepni a beugróval. Hogy sikerült-e neki, nem tudjuk.

Egy somogytúri fiú például a televízió ügyfélszolgálatán jelentkezett azzal a kéréssel, hogy szeretne játszani, de nincs internet hozzáférése. Ő például innen küldte el megfejtését, de ő is csak Fortuna kezére számíthatott.

A buli ideje alatt Moli Kapitányra is figyelni tessék, mert kérdéseire válaszolva értékes parfümöket és utalványokat lehet nyerni. Nem utolsó sorban pedig baseball sapkát, cd tartót, mobiltokot, vagy nyakba akasztható mobiltokot is osztunk a jelenlévők között. Hogy te is birtokosa légy egy ilyen KaposPontos relikviának, mindössze vállalnod kell, hogy egy KaposPont logós matricát felragasztasz magadra. Mi ezt lefényképezzük és kitesszük a kapos.hu-ra. A következő hónapban megszavaztatjuk az olvasókkal. Aki a legtöbb voksot kapja, egy DVD-lejátszóval lehet gazdagabb. Hogy hová ragasztod a matricát csak Tőled függ! Minél vagányabb vagy, annál több szavazatot remélhetsz.

A buli hajnali ötig tart, s néhány betartandó szabályra felhívnánk a figyelmed. A belépési korhatár 14 év, ezalatt nem vehetsz részt a rendezvényünkön. 18 év alattiak alkoholt sem vásárolhatnak a buliban. A jegy csak egyszeri belépésre jogosít fel. Ahogy eddig sem lehetett, helyszínen sem tudsz vásárolni beugrót. Ha belépsz, tudomásul veszed, hogy a KaposPont buliban videó- és fényképfelvételek készülhetnek rólad, amelyek az internetre is kikerülhetnek. Minden másban a Retro Palace szabályzata érvényes.

Címkék: Retro, buli, Kapospont, kis szines