KaposPont Buli

Bár kedd este lezárul a KaposPont Bolond Buli játék, a valódi szórakozás és a hajnalig tartó őrület csak ezután jön! Április elsején ugyanis nem egy szimpla party részesei lesznek játékunk nyertesei, hanem egy óriási születésnapi buliba csöppennek! S hogy mire is kell készülnötök? Íme:

Nyereményözön és izgalmas program. KaposPont matrica, melyet ha felragasztasz magadra bárhova, és hagyod, hogy fotósunk megörökítsen, már kapsz is egy ajándékot! Ilyen egyszerűen juthatsz hozzá KaposPontos mobiltartóhoz, CD-tartóhoz, de ha jobban tetszik, nyakpántot és baseball sapkát is fogunk osztani!

A KaposPont matrica-játékunk külön érdekessége, hogy ha hagyod magad lefotózni, tested bármely részén a matricával, egyből bekerülsz következő szavazásunkba, ahol a bulin készült fotók fognak versenyezni egymással! Hogy miért éri meg bekerülnöd ebbe a szavazásba? Mert ha nyersz, tiéd lehet egy DVD-lejátszó!

Emellett egy élő vetélkedő is szerepel a programban, melynek a házigazdája Moli Kapitány lesz! A játékban ajándékcsomagokat és parfümutalványokat fogunk adni nektek!

Nehogy elfelejtsd tehát: ÁPRILIS 1 - RETRÓ KLUB! Nyitás 22-kor, zárás hajnali öt körül. Használd ki az utolsó perceket, játssz és gyere te is!

Címkék: kis szines